Ruuskanen Railio

Groovaavan sielukasta kamaripoppia

Ruuskanen Railio Strings - Groovaavan sielukasta kamaripoppia


Ruuskanen Railio Strings tarjoaa kuulijalleen sointimaailman, jossa pianon, rhodesin ja jousikvartetin soundi yhdistyvät rikkaaksi, koloristiseksi ja rytmikkääksi paletiksi joka huokuu monenlaisia eri tunnelmia kuulijansa kerrassaan yllättäen. Jousikaiku-kvartetissa soittavat viulistit Pasi Eerikäinen ja Laura Airola, sellisti Riikka Lampinen sekä alttoviulusti Mauri Kuokkanen.

Laura Airola

vaikuttaa mm. kokoonpanoissa Cat Lee & Co, Mustarastas, Freilach mit Kneidlach sekä Riku Niemi Orchestra. Viulun ohella hänet voi löytää soittamasta avainviulua tai mandoliinia irlantilaisen musiikin, klezmerin, bluegrassin ja jazzin parista. Airola myös säveltää, sanoittaa ja sovittaa.

Mauri Kuokkanen

on omimmillaan niin uusimman taide- ja rockmusiikin kuin klassisen ohjelmistonkin parissa. Kuokkanen on ollut tiivisti mukana mm. Helsingin festivaaliorkesterin toiminnassa, ja lisäksi hän tekee aktiivisesti kamarimusiikkia eri kokoonpanoilla.

Riikka Lampinen

konsertoi mm. Riku Niemi Orchestran sekä Äänioikeus-yhtyeen jäsenenä. Lampinen on myös kysytty studiomuusikko. Hänen soittoaan on tallentunut yli sadalle äänitteelle ja elokuvan ääniraidalle.

Pasi Eerikäinen

on monipuolinen viulisti. Hän on tullut tunnetuksi mm. Tjango!n ja Riku Niemi Orchestra’n viulistina. Hän esiintyy säännöllisesti sekä solistina että kamarimuusikkona. Aikamme musiikin esittäminen ja improvisaatio ovat olennainen osa Eerikäisen muusikkoutta.

www.eerikainen.fi